8 kroků k překonání sociální úzkosti - Hofmann, Stefan G., 1964- (Portál, 2025)
ublikace nabízí praktický program založený na kognitivně-behaviorální terapii (CBT), který pomáhá lidem překonat sociální úzkost a zlepšit sebevědomí. Autor, uznávaný psycholog Stefan G. Hofmann, představuje osm kroků k rozvoji sociálních dovedností a ke zvládání stresu v mezilidských situacích. Součástí jsou cvičení, ilustrace a odkazy na doprovodné online materiály.