8 kroků k překonání sociální úzkosti - Hofmann, Stefan G., 1964-; Müller, Ivo, 1967- (Praha : Portál, 2025)
ublikace nabízí praktický program založený na kognitivně-behaviorální terapii (CBT), který pomáhá lidem překonat sociální úzkost a zlepšit sebevědomí. Autor, uznávaný psycholog Stefan G. Hofmann, představuje osm kroků k rozvoji sociálních dovedností a ke zvládání stresu v mezilidských situacích. Součástí jsou cvičení, ilustrace a odkazy na doprovodné online materiály.
Obsahuje QR kód s přístupem k rozšiřujícím materiálům
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
Keywords: úzkost; sociální fobie; kognitivně-behaviorální terapie; sebedůvěra; sociální dovednosti; psychoterapie; příručky; anxiety; social phobia; cognitive-behavioral therapy; self-reliance; social skills; psychotherapy; handbooks and manuals