Jak vést : rady nejúspěšnějších ředitelů, zakladatelů, inovátorů a lídrů současného světa - Rubenstein, David M., 1949-; Jeník, Tomáš, 1978- (Praha : Práh, 2025)
Autor, známý investor a moderátor, shrnuje rozhovory s předními osobnostmi světového byznysu, politiky, kultury a sportu o cestě k úspěšnému vedení. Kniha nabízí praktické rady a inspiraci od lídrů jako Jeff Bezos, Oprah Winfreyová, Warren Buffett či Bill Clinton, a představuje různé přístupy k rozhodování, inovacím i krizím.
Keywords: management; řídící práce; manažerské dovednosti; manažeři; rozhodování; příručky; rozhovory; management; leadership; management skills; executives; decision making; handbooks and manuals; interviews