Digitální transformace a podniková architektura - Lukáš, Martin; Jarolímek, Jan, 1967-; Česká zemědělská univerzita v Praze. Katedra informačních technologií (V Praze : Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakulta, 2025)
Publikace představuje odbornou vysokoškolskou učebnici zaměřenou na strategické řízení podniků v kontextu digitální éry. Autoři vysvětlují principy digitální transformace a její dopad na strukturu organizací, procesní management a rozvoj podnikových informačních systémů. Kniha propojuje teoretické poznatky s případovými studiemi a praktickými příklady využití moderních technologií, jako jsou business intelligence, automatizace či cloudová řešení. Důraz je kladen také na udržitelnost podniků a integraci IT architektury do celkové strategie organizace.
Pod názvem: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakulta, Katedra informačních technologií
Obsahuje bibliografie a bibliografické odkazy
Určeno pro posluchače programu VSRR, INFO, PAA, BA
Keywords: digitální transformace; podnikové informační systémy; business intelligence; procesní management; udržitelnost podniků; učebnice vysokých škol; případové studie; digital transformation; management information systems; business intelligence; process management; corporate sustainability; textbooks (higher); case studies