Společenské vědy pro techniky Ekonomie, právo, politologie - 3., aktualizované a doplněné vydání - Hrbková, Jana (Grada, 2025)
Třetí doplněné vydání srozumitelně napsané publikace nabízí přehled klíčových poznatků z ekonomie, práva a politického myšlení.