Podniková ekonomika Moderní pohled na problematiku podniku v 21. století - Kislingerová, Eva (Grada, 2025)
Tato kniha přináší zcela nový pohled na podnik a jeho fungování – praktický, srozumitelný a především založený na skutečné podnikové realitě. Autoři vás provedou světem podnikové ekonomiky dynamicky a s důrazem na konkrétní motivace, rozhodovací procesy a situace, které podniky denně řeší a pomůže vám opravdu porozumět podnikání.