Kompetenční zákon : komentář - Kněžínek, Jan, 1979- (Komentáře (Wolters Kluwer ČR), 2025)
Komentář přináší podrobný výklad právní úpravy organizace a působnosti ministerstev a ostatních ústředních orgánů státní správy České republiky. Autor vysvětluje jednotlivá ustanovení zákona, jejich historický kontext, vazby na další právní předpisy i praktické dopady na fungování veřejné správy. Publikace reflektuje právní stav k 1. 7. 2025 a slouží jako odborná pomůcka pro právníky, pracovníky veřejné správy, legislativce i studenty práv.