Účetnictví pro podnikové kombinace : transakce s obchodním závodem & přeměny - Pospíšil, Jiří, 1988- (Účetní Portál a.s., 2025)
Publikace představuje ucelený a prakticky zaměřený výklad účetních a právních aspektů podnikových kombinací. Autor přehledně objasňuje účetní zachycení transakcí s obchodním závodem, fúzí, rozdělení či převodů jmění, a to v návaznosti na aktuální legislativu platnou k 1. 7. 2025. Kniha obsahuje grafická schémata, příklady z praxe i odkazy na související právní úpravy.