Rich DeVos : jak uspět s integritou v podnikání i v životě - Williams, Pat, 1940-2024 (ABC Develop, s.r.o., 2025)
Rich DeVos: jak uspět s integritou v podnikání i v životě je inspirativní biografie spoluzakladatele společnosti Amway a majitele Orlando Magic, Riche DeVose. Autoři Pat Williams a Jim Denney rozebírají DeVosovu podnikatelskou filozofii a životní principy, které zdůrazňují klíčovou roli integrity, etiky a pozitivního přístupu k dosažení trvalého úspěchu. Kniha slouží jako praktický průvodce pro osobní rozvoj, ukazuje, jak aplikovat etické zásady do podnikání i běžného života.