Evropské právo : (soubor zákonů) (Vydavatelství a nakladatelství Aleš Čeněk, s.r.o., 2025)
Smlouva o fungování EU. Soudní ochrana – vztah národních soudců a SDEU. Volný pohyb služeb, ochrana spotřebitele. Soutěžní právo. Justiční spolupráce ve věcech civilních a ve věcech trestních.