Evropské právo : (soubor zákonů) - Evropská unie (Plzeň : Vydavatelství a nakladatelství Aleš Čeněk, s.r.o., 2025)
Smlouva o fungování EU. Soudní ochrana – vztah národních soudců a SDEU. Volný pohyb služeb, ochrana spotřebitele. Soutěžní právo. Justiční spolupráce ve věcech civilních a ve věcech trestních.
"Stav ke dni 1. 9. 2025"—Obálka
Obsahuje bibliografické odkazy
Keywords: Evropská unie; evropské právo; zákony; právní předpisy; European law; laws; legal regulations