Veřejná podpora v České republice - Dostal, Ondřej, 1977-; Petr, Michal, 1977- (V Praze : C.H. Beck, 2025)
Publikace přehledně vysvětluje právní úpravu a principy poskytování veřejné podpory v České republice. Zaměřuje se na vymezení veřejné podpory, kontrolu její slučitelnosti s právem EU, rozhodovací praxi i praktické otázky poskytovatelů a příjemců. Text doplňuje judikatura, přehled legislativy i věcný rejstřík.
Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
Keywords: veřejná podpora; státní podpora; právní aspekty; evropské právo; Česko; monografie; state aid; government aid; legal aspects; European law; Czechia; monographs