Právo v sociální práci - Rigel, Filip, 1981- (Wolters Kluwer, 2025)
Kniha, která na trhu dosud chyběla, nabízí to podstatné z práva pro sociální pracovníky a to hlavní ze sociální práce pro právníky. Jde zároveň o první titul, který reaguje na velké změny v českém sociálním zabezpečení, takže čtenář získá představu o důchodové reformě, tzv. superdávce, sociálním bydlení a o dalších souvisejících novinkách ze správního, trestního a rodinného práva. Díky promyšlené struktuře kapitol, obsahujících jak úryvky z literárních děl, tak přehledné příklady z praxe a QR kódy, se i ve složitých tématech zorientujete během několika minut.