Právo v sociální práci - Rigel, Filip, 1981- (Praha : Wolters Kluwer, 2025)
Kniha, která na trhu dosud chyběla, nabízí to podstatné z práva pro sociální pracovníky a to hlavní ze sociální práce pro právníky. Jde zároveň o první titul, který reaguje na velké změny v českém sociálním zabezpečení, takže čtenář získá představu o důchodové reformě, tzv. superdávce, sociálním bydlení a o dalších souvisejících novinkách ze správního, trestního a rodinného práva. Díky promyšlené struktuře kapitol, obsahujících jak úryvky z literárních děl, tak přehledné příklady z praxe a QR kódy, se i ve složitých tématech zorientujete během několika minut.
"Právní stav publikace je k 1. 10. 2025"—Rub titulní stránky
Obsahuje QR s přístupy k rozšiřujícím materiálům
Obsahuje bibliografie
Keywords: sociální právo; sociální zabezpečení; sociální práce; Česko; monografie; social legislation; social security; social work; Czechia; monographs