Specifika dokazování při správě daní - Málek, Ondřej (Academic papers, 2025)
Publikace se zabývá specifiky dokazování v rámci správy daní a samotného daňového řízení. Přehledně popisuje právní procesy spojené s dokazováním, rozložení důkazního břemene a praktické postupy správce daně i daňových subjektů. Zaměřuje se na aktuální právní stav a problémy při aplikaci důkazních prostředků.