Specifika dokazování při správě daní - Málek, Ondřej (Praha : Wolters Kluwer, 2025)
Publikace se zabývá specifiky dokazování v rámci správy daní a samotného daňového řízení. Přehledně popisuje právní procesy spojené s dokazováním, rozložení důkazního břemene a praktické postupy správce daně i daňových subjektů. Zaměřuje se na aktuální právní stav a problémy při aplikaci důkazních prostředků.
"Právní stav publikace je k 1. 7. 2025"—Rub titulní stránky
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
Keywords: daně; správa daní; daňové řízení; dokazování (právo); správní řízení; Česko; monografie; taxation; tax administration; tax procedure; evidence (law); administrative procedure; Czechia; monographs