KNOWCON 2025. Knowledge on Economics and Management. Conference Proceedings - Müller, Michal (Univerzita Palackého v Olomouci, 2025)
Sborník konference KNOWCON 2025 představuje aktuální výzkum a diskusi k zásadním tématům ekonomie a managementu. Akce se konala 4.-5. prosince 2025 v Olomouci pod záštitou děkana Filozofické fakulty Univerzity Palackého. Příspěvky pokrývají inovace a strategické řízení, znalostní management (včetně spirituálních a kulturních aspektů), rozvoj soft skills a vzdělávání, digitalizaci HR a provozu, umělou inteligenci a práci s daty, udržitelnost a elektromobilitu, mezinárodní spolupráci a kulturní dědictví, organizační odolnost i metodologické přístupy. Sborník poskytuje prakticky a politicky využitelné poznatky a podporuje mezioborový dialog o proměnách znalostní práce a socioekonomických systémů.