Podnikání ve venkovském maloobchodě - Keresteš, Tomáš; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2025)
Bakalářská práce se zabývá venkovským maloobchodem a jeho významem pro fungování malých obcí. Teoretická část vymezuje klíčové pojmy, charakterizuje venkovský maloobchod a představuje specifika i současné výzvy venkovských prodejen v českém i mezinárodním kontextu. Praktická část analyzuje fungování a roli prodejny COOP v Chrobolech pomocí polostrukturovaných rozhovorů a dotazníkového šetření mezi zákazníky. Výzkum identifikuje hlavní faktory ovlivňující stabilitu a vnímání prodejny. Na základě zjištění jsou navržena doporučení pro zlepšení její udržitelnosti.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2026
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2026
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses