Vstup malé české firmy Džemy Vališ na mexický trh - Rožboud, Jakub (2025)
Cílem práce je pomocí kombinace teoretické analýzy prostředí a interních zdrojů firmy Džemy Vališ s empirickým výzkumem na mexickém trhu navrhnout a vyhodnotit vhodný způsob vstupu malé české firmy Džemy Vališ na mexický trh a představit business plán.