Vstup malé české firmy Džemy Vališ na mexický trh - Rožboud, Jakub; Křenková, Eva; Záklasník, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2025)
Cílem práce je pomocí kombinace teoretické analýzy prostředí a interních zdrojů firmy Džemy Vališ s empirickým výzkumem na mexickém trhu navrhnout a vyhodnotit vhodný způsob vstupu malé české firmy Džemy Vališ na mexický trh a představit business plán.
Vedoucí práce: Eva Křenková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2026
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2026
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses