Elektromobilový průmysl v Číně v kontextu globálního vývoje - Bart, Evald; Hnát, Pavel, 1981-; Tomášek, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2025)
Cílem této práce je poskytnout analýzu vývoje Čínského automobilového průmyslu zaměřeného na elektromobilitu a identifikovat hlavní makroekonomické faktory, které přispěly k rychlému rozvoji tohoto odvětví.
Vedoucí práce: Pavel Hnát
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2026
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2026
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses