Dotační programy pro energetické úspory v ČR a na Slovensku - Chalupová, Tereza; Štěpánek, Petr; Grmelová, Nicole, 1975-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2025)
Bakalářská práce se zabývá porovnáním dvou dotačních programů zaměřených na podporu nízkopříjmových domácností při snižování energetické náročnosti rodinných domů, a to programů Nová zelená úsporám Light pro nízkopříjmové domácnosti v České republice a Obnov dom mini 2 na Slovensku. Cílem práce je na základě analýzy porovnat oba dotační programy z hlediska podmínek pro žadatele, podporovaných opatření, administrativní náročnosti a dalších aspektů. Na základě analýzy jsou identifikovány silné a slabé stránky obou programů a navržena doporučení pro optimalizaci jejich nastavení.
Vedoucí práce: Petr Štěpánek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2026
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2026
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses