Vnímání značky Allianz - Apltauerová, Claudie; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2025)
Diplomová práce se zabývá vnímáním značky Allianz. Cílem práce je zhodnocení vnímání značky pojišťovny Allianz z pohledu veřejnosti v České republice. Na základě zjištěných poznatků budou doporučeny možnosti pro zlepšení image značky. Diplomová práce se skládá ze tří kapitol. První kapitola představuje teoretickou část a zabývá se značkou a souvisejícími oblastmi. Druhá kapitola představuje úvod do trhu pojišťovnictví v České republice a seznamuje čtenáře s pojišťovnou Allianz. Třetí kapitola je věnovaná výzkumu, který byl proveden pomocí dotazníkového šetření a má za cíl zjistit, jak je pojišťovna Allianz vnímaná veřejností v České republice.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2026
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2026
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses