Aplikace pro predikci běžeckého výkonu fotbalistů - Kvapil, Oliver; Fortinová, Jana; Vampola, Jindřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2025)
Hlavním cílem této diplomové práce je formulovat model predikující fyzickou zátěž fotbalových týmů v nadcházejícím zápase na základě získaných dat o týmovém herním stylu. Práce kombinuje teoretický přehled o fyzické zátěži, jejím monitorování a faktorech ovlivňujících výkonnost s analytickou částí zaměřenou na tvorbu modelu. Výsledkem je návrh aplikace, která umožní predikci fyzických parametrů týmů na základě taktických charakteristik daného týmu. Závěrem jsou diskutovány praktické možnosti využití prediktivního modelu pro efektivnější řízení tréninkového procesu.
Vedoucí práce: Jana Fortinová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2026
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2026
Způsob přístupu: Internet
Keywords: data a analytika pro business [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses