Webová aplikace pro objednávání květin formou jednorázových nákupů a předplatného - Sitčuk, Alexej (2025)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou, návrhem a implementací mobilní aplikace zaměřené na sjednávání a správu květinového předplatného. Cílem práce bylo vytvořit moderní multiplatformní řešení (iOS a Android), které reaguje na nedostatky současných tržních nástrojů a specifické logistické požadavky klienta, zejména v oblasti oddělené evidence skladových zásob. Praktická část práce popisuje vývoj „Minimum Viable Product“ (MVP) s využitím technologií React Native (Expo) pro klientskou část a frameworku NestJS ve spojení s databází Supabase pro backend. Výsledná aplikace nabízí intuitivní průvodce pro sestavení předplatného, pokročilé možnosti správy doručení a zajišťuje robustní a škálovatelný základ pro budoucí komerční provoz.