Webová aplikace pro objednávání květin formou jednorázových nákupů a předplatného - Sitčuk, Alexej; Vojíř, Stanislav; Luc, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2025)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou, návrhem a implementací mobilní aplikace zaměřené na sjednávání a správu květinového předplatného. Cílem práce bylo vytvořit moderní multiplatformní řešení (iOS a Android), které reaguje na nedostatky současných tržních nástrojů a specifické logistické požadavky klienta, zejména v oblasti oddělené evidence skladových zásob. Praktická část práce popisuje vývoj „Minimum Viable Product“ (MVP) s využitím technologií React Native (Expo) pro klientskou část a frameworku NestJS ve spojení s databází Supabase pro backend. Výsledná aplikace nabízí intuitivní průvodce pro sestavení předplatného, pokročilé možnosti správy doručení a zajišťuje robustní a škálovatelný základ pro budoucí komerční provoz.
Vedoucí práce: Stanislav Vojíř
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses