Intimní focení : Zobrazení krásy i emocí - Vávrová, Lucie; Krsek, Libor, 1979-; Volejníček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2025)
Tato bakalářská práce analyzuje vliv jednotlivých vizuálních komponentů intimní fotografie na její celkové vyznění. Teoretická část popisuje, jak prvky jako kompozice, pózy, barvy či osvětlení ovlivňují atmosféru a emoce snímku. Autorka kompiluje informace, které doplňuje o vlastní poznatky a souvislosti. V rámci kvalitativního výzkumu je pozornost věnována správné komunikaci s modelkou, která má zásadní vliv na konečnou autenticitu a atmosféru výsledných snímků. Praktická část představuje vlastní fotografický projekt, při jehož realizaci byly aplikovány poznatky z teoretické části práce. Takto vzniklé fotografie jsou autorkou analyzovány a výsledky potvrzují emoční náboje snímků. Práce nabízí ucelený metodický návod pro zachycení emocí v intimní fotografii.
Vedoucí práce: Libor Krsek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses