Riešenie vnútropodnikového procesu v ERP NetSuite - Labuda, Erik; Vencovský, Filip; Moudrý, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2025)
Predložená bakalárska práca sa zaoberá návrhom, implementáciou a vyhodnotením automatizovaného riešenia pre intercompany fakturáciu konzultačných služieb v prostredí ERP systému Oracle NetSuite. Práca reaguje na problémy spojené s manuálnym spracovaním časových výkazov v globálnej spoločnosti, ktoré sa vyznačovalo vysokou časovou náročnosťou a chybovosťou. Na základe analýzy procesov a limitov natívnej funkcionality systému, ktorá neumožňovala granulárne párovanie transakcií, bolo navrhnuté vlastné programové rozšírenie. Technické riešenie využíva moderný skriptovací jazyk SuiteScript 2.1 a vlastnú dátovú architektúru založenú na princípe zrkadlových a frontových záznamov. Výsledkom práce je plne funkčný systém nasadený do produkčnej prevádzky, ktorý zabezpečuje automatické generovanie faktúr a nákladových dokladov vrátane PDF dokumentácie. Vyhodnotenie preukázalo, že implementácia riešenia viedla k radikálnemu zníženiu času potrebného na spracovanie medzipodnikových transakcií a k eliminácii manuálnych chýb, čím sa potvrdila efektivita cielených úprav ERP systémov v špecifických trhových segmentoch.
Vedoucí práce: Filip Vencovský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2026
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2026
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses