Marketingová komunikace projektu Kocour Preventista neziskové organizace Zachraň život - Sandholzová, Veronika; Procházková, Markéta; Ulrich, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Diplomová práce se zabývá analýzou marketingové komunikace projektu Kocour Preventista neziskové organizace Zachraň život. Cílem práce je vyhodnotit současnou úroveň komunikace z pohledu interních stakeholderů i pedagogických pracovníků základních škol a na základě zjištění navrhnout doporučení pro její zlepšení. Teoretická část vymezuje specifika marketingové komunikace v neziskovém sektoru a praktická část využívá kombinovaný výzkumný přístup zahrnující výzkumnou sondu mezi pedagogy, polostrukturované rozhovory s interními členy projektu a případovou studii vytvořenou studentskými týmy. Triangulace dat umožnila identifikovat silné stránky komunikace, popsat její slabiny a určit klíčové faktory ovlivňující efektivní oslovení cílové skupiny. Na základě analýzy byl formulován soubor doporučení zaměřených na posílení webové prezentace, systematizaci e-mailové komunikace, rozvoj jednotlivých komunikačních kanálů a zlepšení interních procesů.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2026
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2026
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses