Analýza, návrh a implementace webové aplikace v knihovnách React a Symfony pro prodej, správu a analýzu prodeje vstupenek na fotbalové zápasy - Růžek, Martin (2025)
Bakalářská práce se zabývá návrhem a implementací webové aplikace sloužící k zaznamenávání prodejů vstupenek na fotbalových zápasech TJ Karlovy Vary-Dvory. Řešení navrhované v předkládané práci analyzuje, zjednodušuje a rozšiřuje současný, manuální systém zapisování a počítání prodejů na papír. Práce zahrnuje analýzu stávajících ticketingových systémů a požadavků klubu, a na základě zjištění navrhuje a implementuje řešení postavené na technologiích React a Symfony. Výsledkem je webová aplikace Buldok Ticketing, která poskytuje nástroje pro správce klubu a pokladníky k prodeji vstupenek a analýze prodejů. Aplikace nahrazuje neefektivní papírovou evidenci, zefektivňuje proces prodeje a poskytuje klubu data pro analýzu návštěvnosti.