Redesign firemního webu Rentero Property dle principů UI/UX - Cao, Phuong Thao (2025)
Tato bakalářská práce se věnuje návrhu nové podoby webové stránky společnosti Rentero Property s.r.o., která se specializuje na správu a rekonstrukci nemovitostí. Stávající web neplní základní funkce, které by firemní stránka měla mít – je nepřehledný, graficky nečitelný, chybí mu důležité informace o službách nebo ukázky realizací. Metodologicky práce vychází z principů Design Thinkingu. Součástí návrhového procesu je analýza současného stavu webu z heuristického hlediska, uživatelský výzkum stávajícího webu a porovnání s konkurencí pomocí SWOT analýzy. Hlavním cílem práce je vytvořit hi-fidelity prototyp redesignu webové stránky, který bude vizuálně přitažlivý, obsahově dostačující a srozumitelný a zároveň bude odpovídat principům UX/UI designu. Výstupem práce je návrh nové podoby webu ve formě hi-fidelity prototypu, který firma využije jako podklad pro budoucí implementaci.