Služobné smluvy na Slovensku a v Podkarpatskej Rusi : dôkladný výklad všetkých predpisov (generálnych i špeciálnych) platných o služobných smluvách a 980 súdnych rozhodnutí (s dôvodami) - Rouček, František, 1891-1967 (Sbierka dôležitých právnych predpisov, platných na Slovensku a v Podkarpatskej Rusi, 1925)
Publikace poskytuje komplexní výklad právní úpravy služebních smluv na Slovensku a v Podkarpatské Rusi v období první Československé republiky. Obsahuje podrobné zpracování všech obecně i speciálně platných předpisů a přináší 980 soudních rozhodnutí s odůvodněním, což z ní činí významný pramen pro studium dobové právní praxe.