Služobné smluvy na Slovensku a v Podkarpatskej Rusi : dôkladný výklad všetkých predpisov (generálnych i špeciálnych) platných o služobných smluvách a 980 súdnych rozhodnutí (s dôvodami) - Rouček, František, 1891-1967; Pecháček, Jan; Československo. Ministerstvo pro sjednocení zákonodárství a organisace správy (Praha : nákladom ministerstva pre sjednotenie zákonov a organizácie správy, 1925)
Publikace poskytuje komplexní výklad právní úpravy služebních smluv na Slovensku a v Podkarpatské Rusi v období první Československé republiky. Obsahuje podrobné zpracování všech obecně i speciálně platných předpisů a přináší 980 soudních rozhodnutí s odůvodněním, což z ní činí významný pramen pro studium dobové právní praxe.
Přeloženo z češtiny?
Obsahuje bibliografické odkazy
Keywords: 1925; pracovní smlouvy; pracovní poměr; pracovněprávní vztahy; soudní rozhodnutí a stanoviska; Podkarpatská Rus; Slovensko; zákony; labor contracts; employment relationship; labor-law relations; judgments; Carpathian Ruthenia; Slovakia; laws