Budování značky hudebního kolektivu v digitálním prostředí : případová studie projektu Raver.zz - Stejskalová, Eliška (2025)
Práce se zabývá budováním značky hudebního kolektivu v digitálním prostře-dí na příkladu projektu Raver.zz. Cílem této bakalářské práce je vytvořit návrh efektivního budování značky, skrze analýzu projektu Raver.zz. Teoretická část vymezuje základní pojmy spojené se značkou, digitálním marketingem a spe-cifiky hudebních projektů. Praktická část je zpracována formou případové studie a zahrnuje analýzu obsahu na sociálních sítích, vyhodnocení metrik z Meta Business Suite a identifikaci klíčových prvků značkové identity projektu. Výsledky práce ukazují, že klíčovou roli v budování značky projektu Raver.zz hrají audiovizuální formáty, zejména krátká videa a videopozvánky, které ge-nerují nejvyšší dosah a míru zapojení publika.