Budování značky hudebního kolektivu v digitálním prostředí : případová studie projektu Raver.zz - Stejskalová, Eliška; Vinš, Josef; Pospíšil, Jan, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2025)
Práce se zabývá budováním značky hudebního kolektivu v digitálním prostře-dí na příkladu projektu Raver.zz. Cílem této bakalářské práce je vytvořit návrh efektivního budování značky, skrze analýzu projektu Raver.zz. Teoretická část vymezuje základní pojmy spojené se značkou, digitálním marketingem a spe-cifiky hudebních projektů. Praktická část je zpracována formou případové studie a zahrnuje analýzu obsahu na sociálních sítích, vyhodnocení metrik z Meta Business Suite a identifikaci klíčových prvků značkové identity projektu. Výsledky práce ukazují, že klíčovou roli v budování značky projektu Raver.zz hrají audiovizuální formáty, zejména krátká videa a videopozvánky, které ge-nerují nejvyšší dosah a míru zapojení publika.
Vedoucí práce: Josef Vinš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2026
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2026
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses