Využití marketingově orientovaného přístupu k podpoře transferu znalostí mezi akademickou sférou a praxí - Procházka, Matouš; Luštický, Martin, 1982-; Vašíčková, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2025)
Práce se zaměřuje na návrh marketingově orientovaného modelu transferu znalostí mezi akademickou a podnikatelskou sférou. Cílem je vytvořit model vhodný pro podmínky Fakulty managementu VŠE a ověřit jeho využitelnost v praxi. K naplnění cíle je využit kvalitativní výzkum v podobě polostrukturovaných rozhovorů, který mapuje současný stav a potřeby v oblasti transferu znalostí. Na základě zjištěných poznatků a analýzy teoretických východisek je na-vržen konkrétní model transferu znalostí, doplněný o doporučení pro implementaci. Model je přizpůsoben reálným podmínkám fa-kulty a jeho aplikace by měla umožnit efektivnější spolupráci mezi fakultou a podniky.
Vedoucí práce: Martin Luštický
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2026
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2026
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses