Analýza území pro manažerské rozhodování při komplexních pozemkových úpravách v obci Strmilov - Steiner, Šimon; Syrovátka, Oldřich; Hiršová, Miloslava, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2025)
Práce identifikuje 11 problematických oblastí v katastrálním území Strmilov. Vychází při tom ze sociálního výzkumu mezi místními oby-vateli, pomocí hloubkových interview a dotazníku v okolních ško-lách. Získaná vodítka doplňuje kvantitativními mapovými daty a po-zorováním v krajině pro detailní představení problémů. Zabývá se oblastmi, které se obvykle řeší v rámci právního procesu Komplex-ních pozemkových úprav, a s cílem využití získaných poznatků v něm je určena také pro zastupitele obce. Práce ukazuje možný způsob za-pojení veřejnosti do procesu KPÚ, a diskutuje vhodnost takovéhoto přístupu.
Vedoucí práce: Oldřich Syrovátka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2026
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2026
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses