Analýza a zhodnocení marketingové komunikace internetového obchodu onlinegastro.cz a vybraných konkurentů - Krejčí, Lucie; Bartoš, Petr; Stříteský, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Bakalářská práce se zaměřuje na analýzu online marketingové komunikace internetového obchodu onlinegastro.cz působícího v oblasti profesionálního gastronomického vybavení a analýzu nejbližších konkurenčních podniků. Cílem práce je sestavení analýzy a zhodnocení dosavadní komunikace internetového obchodu onlinegastro.cz a vybraných konkurentů a návrh doporučení pro následnou marketingovou komunikaci internetového obchodu onlinegastro.cz. Teoretická část je věnována převážně klíčovým nástrojům marketingové komunikace se zaměřením na online marketing a poskytuje teoretický základ pro sestavení praktické části práce. V praktické části byl proveden polostrukturovaný rozhovor se zástupci onlinegastro.cz, analýza konkurenčního prostředí, a dílčí analýzy marketingové komunikace obchodu onlinegastro.cz i identifikovaných nejbližších konkurentů. Zjištěné poznatky byly syntetizovány prostřednictvím SWOT analýzy, která sloužila jako podklad pro formulaci návrhů doporučení pro následnou marketingovou komunikaci.
Vedoucí práce: Petr Bartoš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2026
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2026
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses