Vstup české značky na čínský trh - Šteindlerová, Johanka; Koudelka, Jan; Fejtek, Patrik; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Diplomová práce se zaměřuje na zhodnocení možností expanze české značky Hello na čínský trh dětské výživy. Cílem je posoudit atraktivitu trhu, porozumět preferencím čínských spotřebitelů a navrhnout strategii vstupu, která reflektuje místní specifika a konkurenční prostředí. Analytická část vychází z kombinace sekundárních zdrojů, odborných konzultací a dotazníkového šetření mezi rodiči žijícími v Číně. S využitím nástrojů strategické analýzy jsou vyhodnoceny klíčové faktory ovlivňující vstup značky na daný trh. Na základě těchto poznatků práce formuluje doporučení týkající se produktového, cenového a distribučního přístupu, která mohou podpořit efektivní a realistické uvedení značky Hello na čínský trh.
Vedoucí práce: Jan Koudelka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2026
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2026
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses