Využití projektového managementu v digitálních marketingových kampaních - Kubánková, Karolína; Dvořák, Jiří; Králová, Věra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2025)
Cílem této práce je ověřit účinnost metodik projektového řízení při realizaci marketingových kampaní, vliv na jejich výkonnost a vyhodnotit, které metodiky by mohly firmy využít pro maximalizaci jejich prospěchu. V práci vycházím z akademických zdrojů a z praktického využití při realizaci marketingových akcí. První část práce se věnuje teorii projektového managementu, jeho metodik a způsobů ve spojení s plánováním marketingové komunikace. Praktická část využívá kvalitativní výzkum založený na hloubkových rozhovorech s odborníky z marketingového prostředí, jehož cílem je ověřit míru aplikovatelnosti jednotlivých metod, identifikovat bariéry jejich využití a zhodnotit, které přístupy mohou firmám přinést nejvyšší prospěch.
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2026
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2026
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses