Péče o zaměstnance ve vybrané společnosti - Maricheva, Elena; Palíšková, Marcela, 1961-; Legnerová, Kateřina, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Tato bakalářská práce je věnována péči o zaměstnance ve vybrané organizaci. Hlavním cílem této bakalářské práce je analyzovat silné a slabé stránky stávajícího systému a formulovat doporučení pro lepší nastavení systému péče o zaměstnance ve vybrané společnosti. Dílčí cíle jsou shrnutí hlavních teoretických východisek, zjištění silných a slabých stránek současného systému péče o zaměstnance ve vybrané společnosti a zjištění spokojenosti zaměstnanců ve zkoumané oblasti. práce je rozdělena do dvou hlavních částí. V rámci teoretické části byly prozkoumány hlavní současné teorie a koncepty související s péčí o zaměstnance. Praktická část byla věnována analýze současného systému s využitím metod hloubkového rozhovoru a dotazníkového šetřeni. Závěrem byla představena konkrétní doporučení pro zlepšení systému péče o zaměstnance.
Vedoucí práce: Marcela Palíšková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2026
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2026
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses