Návrh inovace v online marketingové strategii festivalové značky - Cvrčková, Sabina (2025)
Cílem této diplomové práce je provést analýzu online marketingových kanálů festivalové značky a na jejím základě navrhnout inovaci v online marketingové strategii. Práce využívá kombinaci situační analýzy a analýz jednotlivých kanálů, a to konkrétně webových stránek, mobilní aplikace, e-mail marketingu, influencer marketingu, marketingu na sociálních sítích a placené reklamy. V práci je realizován výzkum sekundárních dat a rovněž sběr primárních dat skrze hloubkový rozhovor, uživatelské testování a A/B testování. Na základě získaných poznatků je provedena syntéza pomocí modelu STDC. Výstupem práce je návrh akčního plánu s měřitelnými KPI, který reflektuje identifikované příležitosti pro inovování strategie a slouží jako podklad pro další řízení marketingových aktivit značky. Práce je rozdělena na teoretickou, metodologickou a praktickou část, přičemž závěr shrnuje klíčová zjištění a přínosy navržených doporučení.