Role hudby ve vytváření identity značky v módním průmyslu - Hrubý, Adam; Šubrt, Daniel; Grosman, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Bakalářská práce zkoumá roli hudby ve vytváření identity značky v módním průmyslu. Zaměřuje se zejména na význam hudby na módních přehlídkách, jakožto hlavních kontaktních bodech módních značek se zákazníky. Práce také pojednává o tom, jací aktéři působí v procesu tvorby hudebního doprovodu módních přehlídek a jak tento proces probíhá. Cílem práce je zjistit, jakým způsobem lze strategicky využívat hudbu k marketingové komunikaci módní značky a jak různé hudební aspekty mohou souviset s identitou značek. Praktická část práce čerpá informace z rozhovorů s módními návrháři a hudebními supervizory a producenty hudby módních přehlídek, jejichž poznatky přinášejí vhled do reálné praxe a ukazují způsoby, jakými hudba dotváří prezentaci módních značek.
Vedoucí práce: Daniel Šubrt
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2026
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2026
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses