Návrh on-line marketingové strategie pro vybraný podnik - Húževková, Gabriela (2025)
Cílem diplomové práce je na základě provedených analýz navrhnout online marketingovou strategii pro podnik s prémiovými přízemi a pletacími pomůckami. Na základě analýzy interních dat, trhu, konkurence a vlastního výzkumu, zahrnujícího dotazníkové šetření a UX testování, byla definována opatření pro posílení prodejů a retenci zákazníků. Analýza odhalila rezervy v uživatelské přívětivosti e-shopu, proto práce navrhuje redesign filtrace a vyhledávání na webu, zobrazení na mobilních zařízeních a zavedení omnichannel přístupu. Je doporučena optimalizace reklam a komunikace edukativním a komunitním směrem. Přínosem práce je konkrétní akční plán a návrh strategie, jejichž implementace povede k budování dlouhodobých vztahů se zákazníky a stabilnímu růstu obratu.