Návrh on-line marketingové strategie pro vybraný podnik - Húževková, Gabriela; Stříteský, Václav; Bartoš, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Cílem diplomové práce je na základě provedených analýz navrhnout online marketingovou strategii pro podnik s prémiovými přízemi a pletacími pomůckami. Na základě analýzy interních dat, trhu, konkurence a vlastního výzkumu, zahrnujícího dotazníkové šetření a UX testování, byla definována opatření pro posílení prodejů a retenci zákazníků. Analýza odhalila rezervy v uživatelské přívětivosti e-shopu, proto práce navrhuje redesign filtrace a vyhledávání na webu, zobrazení na mobilních zařízeních a zavedení omnichannel přístupu. Je doporučena optimalizace reklam a komunikace edukativním a komunitním směrem. Přínosem práce je konkrétní akční plán a návrh strategie, jejichž implementace povede k budování dlouhodobých vztahů se zákazníky a stabilnímu růstu obratu.
Vedoucí práce: Václav Stříteský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2026
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2026
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses