Komunikačná stratégia univerzitného hokejového tímu VŠE Falcons Prague - Kosina, Marek (2025)
Diplomová práca sa zaoberá analýzou komunikačnej stratégie klubu VŠE Falcons Prague. Cieľom práce bolo identifikovať súčasný stav komunikačnej stratégie a nástrojov a následne navrhnúť optimalizáciu jednotlivých komunikačných kanálov a celkovej stratégie na základe výsledkov získaných z dotazníkového šetrenia a analýzy sekundárnych dát z webovej analytiky a databázy MML-TGI. Práce obsahuje na teoretický rámec športového marketingu a marketingových komunikačných nástrojov. Výsledky dokazujú silnú digitálnu komunikáciu a angažovanosť v cieľovej skupine univerzitných študentov. Na základe analýzy sú následne predložené odporúčania a limitácie pre zlepšenie vnímania a lojalitu fanúšikov univerzitného hokejového klubu VŠE Falcons Prague.