Komunikačná stratégia univerzitného hokejového tímu VŠE Falcons Prague - Kosina, Marek; Koudelka, Jan; Kohut, Dominik; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Diplomová práca sa zaoberá analýzou komunikačnej stratégie klubu VŠE Falcons Prague. Cieľom práce bolo identifikovať súčasný stav komunikačnej stratégie a nástrojov a následne navrhnúť optimalizáciu jednotlivých komunikačných kanálov a celkovej stratégie na základe výsledkov získaných z dotazníkového šetrenia a analýzy sekundárnych dát z webovej analytiky a databázy MML-TGI. Práce obsahuje na teoretický rámec športového marketingu a marketingových komunikačných nástrojov. Výsledky dokazujú silnú digitálnu komunikáciu a angažovanosť v cieľovej skupine univerzitných študentov. Na základe analýzy sú následne predložené odporúčania a limitácie pre zlepšenie vnímania a lojalitu fanúšikov univerzitného hokejového klubu VŠE Falcons Prague.
Vedoucí práce: Jan Koudelka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2026
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2026
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses