Go-to-market strategie a marketingová komunikace pro e-shop s digitálními produkty - Kulová, Kateřina; Mareš, Jan, 1986-; Müllerová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Tato diplomová práce se zabývá návrhem efektivní go-to market strategie a marketingové komunikace pro e-shop s digitálními produkty zaměřenými na zdravý životní styl, fitness a mentální zdraví. V teoretické části jsou popsány veškeré klíčové pojmy spojené s go-to market strategií, marketingovou komunikací a chováním spotřebitelů v online prostředí. Pomocí kvantitativního výzkumu v podobě dotazníkového šetření jsou zkoumány preference cílové skupiny. Pro detailnější porozumění situace na trhu jsou provedeny dva polostrukturované rozhovory. Na základě výzkumu je navrhnuta efektivní go-to market strategie pro e-shop s digitálními produkty. Výsledky práce pomohou nejen k návrhu vhodné go-to market strategie, ale mohou být použity i jako metodický vzor pro další projekty v oblasti digitálních produktů.
Vedoucí práce: Jan Mareš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2026
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2026
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses