Marketingová komunikace na sociálních sítích pro kosmetický salon - Obraztsova, Daria; Vávra, Oldřich; Černá, Jitka, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Bakalářská práce se zabývá problematikou marketingové komunikace kosmetického salonu na sociálních sítích. Cílem práce je analyzovat současnou marketingovou komunikační strategii podniku na sociálních sítích a navrhnout konkrétní zlepšení a doporučení, která povedou k efektivnějšímu oslovení cílové skupiny. V teoretické části práce jsou uvedena a popsána potřebná teoretická východiska z oblasti marketingu, online marketingové komunikace na sociálních sítích a jejího měření. Praktická část se věnuje hloubkovým rozhovorům a analýze sociálních sítí podniku pomocí obsahové analýzy a dotazníkového šetření. V závěru práce jsou na základě teoretického rámce a poznatků z praktické části formulována doporučení, která přispějí ke zlepšení online marketingové komunikace podniku prostřednictvím sociálních sítí.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2026
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2026
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses