Sponzoring běžeckých závodů RunCzech : analýza vybraných partnerů a návrh plánu sponzorských aktivací - Brunclíková, Andrea; Dvořáková, Michaela; Kovářová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Tato bakalářská práce se zabývá sponzoringem běžeckých závodů RunCzech a jejím cílem je návrh plánu sponzorských aktivací pro partnera Vilgain na rok 2026. Dílčími cíli jsou zhodnocení vnímání značky Vilgain ze strany účastníků závodů a detailní analýza tohoto partnera. Teoretická část práce vymezuje sponzoring v kontextu marketingové komunikace, přičemž stěžejní část se zaměřuje na aktivaci sponzoringu. Praktická část práce se opírá o hloubkové rozhovory se zástupci organizátora závodů i partnera Vilgain, a o dotazníkové šetření zaměřené na účastníky závodů - běžce. Výstupem práce jsou strategická doporučení pro partnera Vilgain a konkrétní návrhy aktivací vycházející z předchozích zjištění. Cílem těchto aktivací je zvýšení povědomí o značce mezi účastníky závodů a akvizice nových zákazníků.
Vedoucí práce: Michaela Dvořáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2026
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2026
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses